Al jaren dans ik en geef ik les in dans, het is mijn grootste liefde en zou mij geen leven zonder dans kunnen voorstellen.
Al toen ik klein was, hadden mijn ouders en broer al door dat ik erg bewegelijk was en was gek op muziek. Zodra mijn familie de radio aandraaide stond ik te springen, te draaien en gek te doen. Mijn oma en tante kwamen op het idee mij mee te nemen naar Jazz Ballet en daar vond ik mijn grootste passie, ik was toen nog maar net 5 jaar oud.Ikke_toen_ik_klein_wasstudio83a

Klik op de foto’s voor een grotere weergave

Ik bleef op Jazz Ballet, tot dat ik op het idee kwam dat ik docent wilde worden. Ik kreeg toen het advies om eens te gaan kijken op de dansacademie. Op de open dag van de dansacademie werd al snel duidelijk dat mijn techniek nog ver onder het niveau lag. Ik ben toen extra lessen gaan volgen in Klassiek Ballet, de basis van elke dans. In het begin viel dit niet mee, maar toen ik het doorkreeg en de techniek ging beheersen vond ik het leuk!!

studio83b

Ik bleef Jazz en Klassiek ballet volgen en oefende thuis iedere dag….ik moest en zou aangenomen worden op de dansacademie. Uiteindelijk heb ik auditie gedaan in Tilburg en werd aangenomen! Wauw mijn droom ging in vervulling. Twee en half jaar heb ik een heerlijke en leerzame tijd gehad.

dansaca

studio83c

lesgeven

ik_en_mijn_paps2
Helaas kreeg ik wat rugproblemen en kwam ik niet door de medische selectie en kwam zonder diploma thuis te zitten. Gelukkig had ik wel mijn MEAO afgerond. Ik vond een baan op kantoor en gaf in mijn vrije uren nog steeds les!!

lesgeven_2

lesgeven_3

artikel

Al langer liep ik met het idee om een eigen dansschool te beginnen, uiteindelijk heb ik de knopen doorgehakt en besloten IK GA HET DOEN! Eerst heb ik nog een officieel diploma gehaald om les te geven en toen dat binnen was, ben ik naar de kamer van koophandel gegaan en daar werd YV-Dance geboren.
Ik hoop via YV-Dance mijn passie te delen met jullie!!
Groetjes,
Yvonne

Waarom heb ik gekozen voor de naam YV-Dance.
-YV zijn mijn initialen (Yvonne Verschoor)
-Dance….tja dat zou mijn tweede naam kunnen zijn 😉