Logo website YV Dance
ZOveel meer dan en dansschool

De zomervakantie zit er bijna op en maandag 28 augustus 2023 start YV-Dance weer.

Uiteraard zijn onze oude lessen weer terug te vinden op het rooster, zoals fit-boksen een heerlijke workout die gegeven wordt door personal trainer Ben Kooiman. Maar natuurlijk ook Yoga, Streetdance en Breakdance staan weer op het programma.  Dit seizoen starten we met twee nieuwe lessen!

Dans je fit met Parkinson of Dementie. Op donderdagochtend geeft Yvonne een speciaal ontwikkelde les voor mensen met de Ziekte van Parkinson of Dementie. Yvonne brengt mensen met Dementie of Parkinson dansend in beweging en traint daarmee de cognitieve vaardigheden, fijn motorische bewegingen en balans. De fysieke en mentale welzijn verbetert zichtbaar, ook door het minstens zo belangrijke ‘bakkie koffie erna!

Donderdagen van 10:00 uur tot 11:00 dans je fit met Parkinson

Donderdagen van 11:00 uur tot 12:00 dans je fit met Dementie

Steps/Dans les, zal iedere woensdag van 19:00 uur tot 20:00 gegeven worden door Yvonne. Een leuke les waarin we opwarmen op de steps, oefeningen zullen doen en afsluiten met een leuke streetdance choreografie. Het is niet alleen een hele leuke les, je verbrand er calorieën mee, je werkt aan je conditie en werkt aan je motorische bewegingen en balans!

Scroll naar boven